Crimă oribilă; tăiat de viu cu drujba, dupa o reglare de conturi!

Crima oribila noaptea trecuta, langa Timisoara, la Sanandrei, intr-o locuinta in care se aflau tatal, doi copii si prietena unuia dintre ei.

Un barbat a taiat mai intai cu drujba usa de la intrarea in locuinta, apoi a patruns in interior. Cei patru au fugit, cand au auzit galagia. Tatal a apucat sa ajunga pana in spatele gradinii. Acolo a fost prins de individul cu drujba si taiat de viu. Barbatul a decedat, in urma loviturilor.

Unul din copii,  un baitat de 14 ani,  si-a rupt un picior dupa ce a fugit pe fereastra din spate. A fost preluat ulterior de o ambulanta si dus la spital.

Vecinii au sunat la 112 pentru a alerta autoritatile. In drum spre locuinta familiei atacare, politistii l-au observat pe atacator, cu drujba asupra sa, si l-au retinut, individul urmand a fi audiat.

Vecinii cred ca a fost vorba despre o reglare de conturi, deoarece in urma cu cateva luni, masinile victimei, doua la numar, au fost sparte cu ciocanul.

Politistii fac acum cercetari pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat si care a fost povestea din spatele crimei.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.