Crima şocantă; şi-a omorât soţia şi i-a dat foc, imediat după pronunţarea divorţului. Criminalul, un cunoscut inventator român, avea ordin de restricţie.

Un bărbat din Reghin şi-a ucis soţia şi a dat foc casei în care femeia se afla împreună cu mama sa paralizată. Criminalul va fi dus astăzi în faţa judecătorilor după ce a petrecut prima noapte în spatele gratiilor. Individul s-a răzbunat după ce soţia sa a obţinut divorţul şi a depus plângeri de hărţuire.

Individul şi-a înjunghiat soţia de 11 ori şi a încercat să ascundă urmele incendiind casa.

Femeia se temea pentru viaţa ei şi cerea cu disperare ajutor, atât poliţiştilor, cât şi judecătorilor, însă nimeni nu a reuşit să o salveze la timp.

Bătrâna are arsuri de gradul III pe 70% din suprafaţa corpului, şansele acesteia de supravieţuire fiind minime.

Update: bătrâna incendiată în propriul apartament, de fostul ginere, a murit la spital.

Un detaliu cutremurător a ieşit la iveală în cazul crimei de la Reghin.

Criminalul, Viorel Muntean a avut ordin de restricţie timp de 6 luni, emis împotriva sa de judecătoria Reghin.

De asemenea, s-a dispus evacuarea acestuia din locuinţa soacrei sale, unde stătea cu soţia şi interdicţia de a se apropia la mai puţin de 100 de metri de fosta sa soţie.

 

 

Viorel Muntean este  inginer şi un cunoscut inventator român din Reghin. Muntean a avut mai multe apariţii atât în presa scrisă, cât şi în emisiuni televizate, unde şi-a prezentat invenţiile.

Viorel Muntean a absolvit Institutul Politehnic de Tehnologie a Construcţiilor de Maşini din Tîrgu-Mureş, după care a obţinut prin concurs un post la Secţia Proiectare Prototipuri din cadrul Intreprinderii Metalurgice ,,,Metalurgica” Reghin unde a făcut muncă de proiectare prototip până în anul 1998.

Prima sa inovaţie tehnologică realizată a fost un ,,Dispozitiv pentru rectificări interioare a conductelor pentru fluide, în vederea diminuării efectelor fenomenului de cavitate, inovaţie tehnică cu care şi-a şi făcut proiectul de diplomă, iar lucrarea practică a fost realizată pentru Combinatul de Îngrăşăminte Azotoase din Tîrgu-Mureş şi aplicată în producţie la data respectivă.

Cea de-a doua inovaţie a inginerului ucigaş este un element de amortizare a şocurilor pe baza unor bucşe din cauciuc la ,,Sistemul de frânare inerţial al remorcilor agricole”, sistem omologat la Institutul de Cercetare şi Proiectare din Băneasa.

După ce şi-a încetat colaborarea cu Institutul şi-a deschis o afacere de comerţ în sfera pieselor tehnice şi în paralel s-a specializat şi ca inginer diplomat.

A continuat cu o specializare în psihologie, pedagogie şi în legislaţia rutieră, domeniu în care a activat ca profesor.

Și-a ucis în schimb cu bestialitate soţia, cu 11 lovituri de cuţit şi a dat foc apartamentului în care aceasta locuia cu mama ei, după ce femeia divorţase de el.

Viorel Muntean a spart uşa apartamentului în care locuiau cele două femei, şi-a ucis fosta soţie, apoi a turnat benzină atât peste ea cât şi peste fosta soacră, după care le-a dat foc.

Apoi, Viorel Muntean s-a retras în interiorul maşinii parcate în faţa blocului, de unde a urmărit sosirea pompierilor şi a poliţiştilor, care l-au identificat şi reţinut.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.