Criminal în serie, prins în SUA. Lucra la un fast-food și a ucis 4 oameni la întâmplare

Locuitorii oraşului Tampa din Florida au răsuflat ușurați după ce poliţia a arestat marți noapte un tânăr suspectat de crime în serie.

În 6 săptămâni ar fi ucis 4 localnici, la întâmplare. Individul lucra la un fast-food. Lațul s-a strâns în jurul lui după ce un coleg de muncă a observat că avea o armă la el.

În ultimele săptămâni, bănuiala că au de-a face cu un criminal în serie i-a îngrozit pe locuitorii din Tampa. Mulţi nu mai ieşeau din casa după lăsarea întunericului.

Autorităţile au suplimentat echipajele de poliţie, iar oamenii legii însoţeau copiii până în staţiile în care opresc autobuzele şcolare. Ba mai mult, au apărut şi patrule cetăţeneşti neînarmate.

Brian Dugan, şeful poliţiei din Tampa: ”Am primit informaţii că dl. Donaldson avea o armă la el, la locul de muncă. Unul dintre colegii lui a contactat poliţie. Acest apel ne-a condus la el. Avem patru capete de acuzare pentru crimă de gradul 1 împotriva lui Howell Emanuel Donaldson, în vârstă de 24 de ani.”

“Se va face dreptate abia când acest individ va putrezi în Iad”, a răbufnit primarul oraşului imediat după arestarea suspectului.

Iniţial, trei oameni au fost ucişi în zilele de 9, 13, respectiv 20 octombrie, toţi pe o rază de jumătate de kilometru. După alte trei săptămâni, pe 14 noiembrie, a mai fost ucis un bărbat de 60 de ani.

Victimele – trei bărbaţi de culoare şi o femeie albă, cu vârste cuprinse între 22 şi 60 de ani – au fost împuşcate în timp ce mergeau singure pe stradă, seara. Autorităţile nu au descoperit absolut niciun element de legătură între cele 4 victime.

În octombrie, anchetatorii au dat publicităţii imagini cu suspectul şi au îndemnat populaţia să semnaleze eventuale informaţii despre identitatea individului. După difuzarea imaginilor, poliţia a primit peste 5 mii de apeluri cu presupuse ponturi despre cel bănuit de aceste crime.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.