Cristina Neagu, accidentare gravă în meciul cu Ungaria!

Cristina Neagu, valoroasa noastră handbalistă, s-a accidentat grav aseară, în finalul meciului Ungaria – Romania 31-29, iar verdictul medicilor este unul îngrijorător.

Cristina Neagu, (30 de ani) a primit astăzi verdictul groaznic, după ce a efectuat examentul RMN: are ruptură de ligamente la genunchiul drept.

Asta înseamnă că perioada de absență pentru Cristina Neagu, desemnată de trei ori cea mai bună handbalistă a lumii, este de cel puțin 6 luni, a informat GSP.

În minutul 52 al meciului Ungaria – România, de la Campionatul European de handbal, Cristina Neagu a fost faultată dur de unguroaica Szimonetta Planeta, iar genunchiul drept i-a “fugit” sportivei noastre. Cristina Neagu a fost scoasă cu targa din sală și dusă în vestiar.

“Dacă mergeam imediat la spital, ar fi trebuit să aşteptăm câteva ore pentru a face rezonanţa magnetică, pentru că doctorul care se ocupa de acest lucru nu era acolo. Şi oricum, după o astfel de accidentare, e bine ca piciorul să stea câteva ore, să vedem cum decurg lucrurile”, a explicat medicul naţionalei, Cristian Ciocoiu, conform sursei citate.

România va juca împotriva Rusiei, în semifinalele Campionatului European de handbal feminin, vineri, la ora 18:30.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.