CSM Lugoj a reluat pregătirea; opt nume noi in echipa

Echipa de pe fotbal a CSM Lugoj, din Liga a III-a, seria a IV-a, a reluat pregătirile în sistem centralizat, începând de astăzi, 16 ianuarie, 2017, la Stadionul Tineretului.

Gruparea pregătită de profesorul Cosmin Petruescu, ajutat de Claudiu Jivulescu şi Sorin Micşa, s-a întărit în această iarnă cu două nume noi.

Este vorba de Costel Zurbagiu şi Radu Zoran, ambii de 25 de ani, ce au fost transferaţi de la echipa din eşalonul trei, CS Nova Mama Mia Becicherecu Mic. Staff-ul lugojean a reuşit să umple golul lăsat în rândul formaţiei de pe Timiş, de Mărmăneanu şi Loga care sunt indisponibili până la începutul lunii martie, respectiv finalul campionatului.

În vederea promovării la echipa mare, au fost cooptaţi pentru pregătire mai mulţi juniori de la Clubul Sportiv Şcolar Lugoj. Printre aceştia se numără fotbaliştii din generaţia 2000, de la grupa de republicani B, precum Cuculea, Nicola, Maier şi sportivii din generaţia 1998-1999, de la grupa de republicani A, din care au fost selecţionaţi Cut, Stoian şi Ştefănescu.

“Obiectivul echipei noastre pentru returul campionatului este confirmarea rezultatelor bune din tur şi clasarea în finalul campionatului, între locurile 1-6”, a declarat Cosmin Petruescu.

Până la reluarea jocurilor oficiale din campionat, programată pentru zilele de 3-4 martie, când Lugojul va întâlni în deplasare, CS Performanţa Ighiu, locul opt în clasament, formaţia antrenată de Cosmin Petruescu va disputa opt partide de verificare, din care şase în deplasare.

În primul joc, CSM Lugoj va înfrunta în deplasare, în 21 ianuarie, adversara din Bazoş, după care urmează în 28 ianuarie un meci la Făget, cu Arsenal Flacăra, iar în 4 februarie va avea loc partida cu Centrul de Excelenţă de la Timişoara.

Primul meci acasă pentru lugojeni este programat în 8 februarie cu Şcolar Reşiţa, după care urmează două deplasari în 11 şi 15 februarie cu ASU Poli, respectiv Şcolar Reşiţa.

Formaţia lui Petruescu va juca cel de-al doilea meci acasă în 18 februarie, în compania lui ASU Poli şi va încheia campania de pregătire în 25 februarie la Chişinău Criş.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *