CSM Lugoj calificată între cele mai bune șase echipe din voleiul românesc

Echipa de volei a CSM Lugoj a terminat pentru al doilea an consecutiv sezonul regulat în primele șase formații ale campionatului, ceea ce le dă dreptul bănățencelor să evolueze în play-off.

CSM Lugoj și-a consolidat poziția a șasea în jocul din deplasare de la Tg. Mureș, câștigat cu 3-0, în urma căruia au acumulat 19 puncte, cu cinci mai multe decât Dinamo București, aflată pe locul 7, în luptă directă cu lugojencele pentru un loc în play off.

După sezonul regulat, campionatul primei ligi feminine de volei continuă cu jocurile de play off, unde s-au calificat în ordine CSM București, CSM Volei Alba Blaj, Știința Bacău, CSM Târgoviște, Agroland Timișoara și CSM Lugoj, respectiv play out, unde au rămas Dinamo București, U Cluj, Penicilina Iași și CSU Medicina Tg. Mureș.

Deși ediția de campionat a fost una diluată față de precedentele, doar zece formații pornind la start, valoarea competiției a crescut, după ce fiecare dintre combatante a reușit transferuri spectaculoase.

Asta și pentru că formațiile nou promovate, Agroland Timișoara și Universitatea NTT Data Cluj au prezentat bugete serioase, ceea ce s-a reflectat și în clasament, cu Agroland pe locul V, în luptă strânsă pentru locul IV, iar Clujul cu un excelent loc 8, cel mai bun din ultimii ani.

CSM Lugoj a adunat cele 19 puncte după șase victorii, reușite cu Iași (3-0 și 3-1), Cluj (3-0), Dinamo (3-2), Tg. Mureș (3-0 și 3-0), dar și două înfrângeri cu punct luat (2-3 cu Dinamo și CSM Târgoviște).

Lugojencele vor avea primul joc din play off în deplasare, la CSM București, sâmbătă, 3 martie, după care vor evolua pe propriul teren în 10 martie, cu CSM Târgoviște.

Programul turului din play off continuă cu o deplasare la Blaj (14.03), joc acasă cu Agroland (17.03) și din nou în deplasare la Știința Bacău (24.03).

sursa: redesteptarea.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *