CSM Lugoj II, campioana Cupei Toamnei

Echipa secundă de volei a Clubului Sportiv Municipal Lugoj a debutat oficial la sfârșitul săptămânii în cadrul Cupei Toamnei, competiție organizată la Lugoj în Sala Sporturilor I.K. Ghermănescu.

La eveniment au luat parte echipe din Divizia AII, seria Vest.

Partidele s-au disputat în ultimele două zile ale lunii septembrie.

Formația antrenată de profesorul Dorin Horvath s-a impus în fruntea ierarhiei finale, după ce a învins cu 3-0 pe CSNS Cetate Deva, cu 3-2 pe CSM Sibiu și cu 3-1 pe CSU Poli Timișoara.

“A fost un test și un contact cu trei echipe de Liga II Vest. Sunt foarte mulțumit de pregătire și ne dă speranțe într-o clasare onorabilă în AII, iar la nivel de junioare, unde joacă aceeași echipă, sper cel puțin într-o calificare în faza finală a campionatului”, a spus Dorin Horvath.

Pentru Lugoj au jucat Rossana Nistor, Alexandra Panțiru, Noemi Csillag, Arina Ivașcu, Andreea Ioniță, Cătălina Turcu, Vanessa Fiat, Roberta Bârliba, Georgiana Popa, Patricia Bărbulescu, Luiza Roșie, Andra Badiu.

Echipa lugojeană va debuta sâmbătă, 6 octombrie, în AII, pe terenul celor de la CSU Oradea, iar echipa de junioare de la CSȘ Lugoj va lua startul duminică, 7 octombrie, la Craiova împotriva celor de la C.N. Nicolae Titulescu.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.