Cu un reflex de sofer profesionist, un lugojean a reusit sa evite o tragedie pe o sosea din Austria

Un tanar de 22 de ani din Lugoj, pe numele sau Maldea-Orban Andreas, stabilit in Austria, in orasul Bad Hall, a fost implicat intr-un accident in data de 04 iunie 2017, pe raza comunei St Konrad (Gmunden), Austria.

Acesta,  conducand un autocamion cisterna cu remorca,  a reusit cu o manevra demna de un adevarat sofer profesionist sa salveze viata a 2 tineri; unul de 17 ani si unul de 19 ani.

Cei doi tineri, aflati intr-un autoturism marca Skoda Octavia,  intr-o curba,  au intrat pe sensul opus de mers izbindu-se de un parapet.  In accelasi timp, tot din sensul opus se apropia   camionul condus de soferul lugojean. 

Lugojeanul a reactionat instinctiv  si a reusit in ultimul moment sa evite impactul frontal. Desi a acrosat cu partea dreapta autoturismul celor doi tineri, politia din Gmunden a declarat ca manevra lugojeanului, care a actionat ca un adevarat sofer profesionist, a salvat viata celor doi tineri, caci, un impact frontal, ar fi diminuat substantial sansele de supravietuire ale celor doi tineri.

Baietii au fost internati in spital cu lovituri la cap si la maini, unul din ei fiind in stare mai grava, dar in afara oricarui  pericol. Soferul lugojean s-a ales cu o mana luxata in urma impactului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *