Cum a incercat o mama sa isi scoata copilul din tara

Cand este nevoie romanul devine foarte inventiv. A dovedit-o o tanara mama, care i-a uimit pe politistii de frontiera.

Femeia in varsta de 29 de ani calatorea alaturi de un barbat cu doi ani mai tanar intr-un Volkswagen Passat catre Spania. Ajunsi la punctul de trecere a frontierei de la Cenad acestia au prezentat actele de identitate, care au fost in regula. Politistii de frontiera au trecut si la verificarea amanuntita a masinii, iar in urma acestui control au avut parte de o surpriza. Frontieristii au gasit ascuns sub bancheta din spate a autoturismului un copil. Femeia a recunoscut ca este fiul ei si le-a si prezentat un extras dupa certificatul de nastere al copilului, emis de autoritatile iberice.

Femeia a spus ca incerca sa il scoata din tara pe copil si sa ajunga cu el in Spania prin aceasta metoda deoarece nu avea documente legale care sa ii permita calatoria cu minorul in strainatate.

Calatoria celor trei a fost intrerupta de politisti, iar acum vor trebui sa dea socoteala pentru complicitate la tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat si participatie improprie la tentativa de trecere ilegala a frontierei.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *