Cum a ironizat Facebook-ul fotografiile lui Klaus Iohannis. Cele mai amuzante imagini “TOP GUN”

După ce Klaus Iohannnis a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii de la baza militară din Mihail Kogălniceanu, internauţii nu au ezitat să profite, ironizând apariţia preşedintelui.

Astfel, au apărut fel de fel de imagini amuzante, în care Iohannis era asemănat cu un actor din celebrul film “Top Gun”. Dar nu a a fost doar atât. Imaginile erau însoţite şi de mesaje ironice la adresa lui Liviu Dragnea, spre exemplu “Hasta la Vista, Daddy!”.

 

Au mai fost şi alte ipostaze. Vestimentaţia preşedintelui a dus cu gândul la un celebru show tv şi astfel a apărut trucajul în care Klaus Iohannis are în spate decorul emisiunii “Bravo, ai stil!”, ca semn al faptului că şi-a ales o vestimentaţie adecvată. În galeria foto sunt ataşate cele mai distribuite imagini care au circulat pe Facebook.

Șeful statului a surprins prin vestimentaţia aleasă când a mers la baza militară Mihail Kogălniceanu: pantaloni albi, cămaşă albă şi ochelari de soare, întrucât de obicei la toate evenimentele  şi ceremoniile aborda mereu o ţinută ce nu ieşea din tiparele clasice: costum şi cravată.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *