Cum arata cea mai sexy antrenoare de fitness din SUA. FOTO-VIDEO

 

Peste 9 milioane de oameni ii urmaresc cu interes postarile de pe Instagram, iar ea nu ii dezamageste niciodata. Michelle Lewin, una dintre cele mai celebre antrenoare de fitness, ii uimeste pe admiratorii sau cu fizicul ei impresionant. 

In varsta de 31 de ani, antrenoarea originara din Venezuela posteaza o parte din antrenamentele sale pe Instagram, fiind o adevarata sursa de inspiratie pentru mii de tinere din intreaga lume.

 

 

Desi este considerata una dintre cele mai sexy femei din lume, Michelle ii intimideaza adesea pe domnii cu care intra in contact. Posesoarea unui trup super tonifiat, cu forme generoase, Michelle este constienta de atuurile sale fizice.

In cele mai recente postari de pe Instagram, regina fitnessului arata mai bine ca niciodata.

Michelle Lewin a recunoscut ca in trecut a a suferit de grave tulburari alimentare. Aceasta a povestit ca au fost necesari 13 ani de exercitii fizice intense pentru a obtine o forma fizia satisfacatoare. “Eram prea slaba, aveam 40 de kilograme. Nu puteam purta niciodata fusta si tocuri inalte. Eram foarte complexata de felul in care aratam“, a spus Michelle Lewin.

Inainte de a avea probleme din cauza faptului ca era mult prea slaba, Michelle Lewin a trecut si printr-o perioada in care luase proportii, aparitiile sale fiind total diferite de cele din prezent.

sursa: protv.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *