Cum arată, după 20 de ani, trupa Ace of Base

Hiturile “All that she wants”, “The sign” şi “Don’t turn around”, a propulsat Ace of Base în topul celor mai cunoscute formaţii ale anilor ’90 şi a treia trupă suedeză că popularitate după ABBA şi Roxette.

 

Ace of Base a cunoscut faima internaţională în anul 1993 când a lansat celebrul hit “All that she wants”, care propunea un stil pe care muzica europeană şi internaţională nu îl mai promovase până atunci.

Formată din Ulf “Buddha” Ekberg şi cei trei fraţi Jonas “Joker” Berggren, Malin “Linn” Berggrem şi Jenny Berggren, trupa din Suedia a vândut, în perioada 1993-2002, peste 30 de milioane de albume în întreaga lume.

În ciuda succesului lor din primii ani de la apariţie, membrii formaţiei nu au reuşit să menţină armonia în grup însă şi, pe măsură ce popularitatea lor scădea, nici relaţiile nu mai erau atât de bune.

În anul 1997, trupa a revenit în forţă pe piaţa muzicală şi a lansat ceea ce membrii numesc cel mai bun album al lor, “Flowers”. Cinci ani mai târziu, cel de-al patrulea album apărea în Europa şi Japonia, nereuşind însă să mai facă faţă pieţei muzicale în continuă dezvoltare.

Opt mai târziu, formaţia a revenit pe scenă, însă fără Malin. Scandalul dintre cei trei rămaşi a început din cauza noului nume al trupei.

sursa: one.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *