Cum împarte Primăria Lugoj două milioane de lei la a treia rectificare bugetară

Consiliul Local Lugoj și-a dat acordul joi, 31 august, pentru a treia rectificare bugetară pozitivă din acest an.

Banii alocați depășesc 2 milioane de lei și au fost împărțiți pentru finanțarea învățământului, sportului, spitalului municipal, dar și pentru mai multe proiecte de modernizare și investiții.

Au fost acordați 500.000 de lei pentru instituțiile de învățământ preuniversitar, aceeași sumă urmând să fi folosită pentru realizarea unui sistem de monitorizare video pe teritoriul municipiului, ce trebuie să cuprindă în final o rețea de 50 de camere video.

Clubul Sportiv Municipal a primit o nouă tranșă de supraviețuire de 300.000 de lei, iar la spital pentru lucrări curente s-au repartizat 115.000 de lei.

Primăria a prevăzut pentru instalarea unui nou patinoar 155.000 de lei, iar pentru achiziția și montarea unei noi centrale termice la Muzeul de Istorie, Etnografie și Artă al Lugojului s-au alocat 170.000 de lei, plus alte 10.000 de lei pentru cheltuielile curente.

Pentru achitarea consumului cu iluminatul public sunt destinați 100.000 de lei, în timp ce 70.000 de lei sunt rezervați pentru cumpărarea unui radar performant pentru controlul traficului rutier din oraș, iar 45.000 de lei pentru activitățile de la Școala de Artă “Remus Tașcău” și 75.000 pentru diverse activități culturale.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.