VIDEO: Cum se vad bulevardele Republicii si Circumvalatiunii de pe pasajul Jiul, din Timisoara

Inchis traficului inca din 16 august pentru aproape o luna, Pasajul Jiul din Timisoara se remodeleaza vazand cu ochii. Se lucreaza de zor pentru ca in 10 septembrie, dimineata, primele masini sa poata circula pe sub podul de cale ferata.

In aceste zile firma care executa lucrarile de largire a pasajului finalizeaza reteaua subterana de degivrare, adica aceea care va ajuta ca pe timpul iernii carosabilul sa nu inghete si sa ramana perfect curat. In paralel se fac ultimele operatiuni la montarea instalatiei de gaz care trece prin zona.

„Deindata ce se va incheia lucrul la reteaua de gaz, vom putea spune ca suntem chiar in linie dreapta. Reteaua de degivrare automat e deja acoperita cu beton pe banda 1, aproape gata de betonare pe banda 3 si programata la realizare saptamana viitoare pe benzile 2, 4 si 5. Remarcati, de asemenea, noua deschidere a pasajului, cea de 5 benzi, la care se adaugă zona pietonala si de biciclete, pe fiecare parte. Mergem inainte! Inca putin si scapam de tot deranjul„, a notat primarul Nicolae Robu pe pagina a de Facebook, unde a postat mai multe fotografii si un filmulet care infatiseaza santierul de la Pasajul Jiul.

Sunt surprinse totodata imagini de pe podul de cale ferata, catre bulevardul Republicii, respectiv catre Calea Circumvalatiunii.

Posted by Nicolae Robu on 24 August 2017

Largirea pasajului Jiul a inceput anul trecut, iar valoarea totala a lucrarilor se ridica la peste 7 milioane si jumatate de euro.

sursa: opiniatimisoarei.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.