Curentată la 3000 de volți, timp de o oră, a scăpat în mod miraculos!

O adolescentă de 13 ani a supraviețuit în mod miraculos după ce a căzut pe mai multe cabluri de înaltă tensiune. Fata încercase să-și facă un selfie pe un pod când a alunecat. Un bărbat a salvat-o abia după o oră. 

Tânăra, din centrul Rusiei, a suferit dureri îngrozitoare și arsuri severe, după ce 3.000 de volți au străbătut-o timp de o oră, în timp ce era agățată de mai multe cabluri de înaltă tensiune. Un conductor de tren a dat alarma și a sunat imediat la compania de electricitate, pentru a opri sistemul din zona respectivă. Abia după o oră fata a fost salvată de mai mulți martori, care priveau îngroziți cum tânăra, conștientă, strigă cu disperare după ajutor.

“Eram mort de frică să nu cadă, așa că mai mulți oameni țineau un covor sub liniile de tensiune. S-a uitat în ochii mei și mi-a spus cum o cheamă și unde stă, iar o secundă mai târziu a leșinat. Nu credeam că va supraviețui”, a declarat bărbatul care a salvat-o.

Fata a fost dusă imediat la un spital din apropiere, fiind diagnosticată cu arsuri de gradul 2 și 3 la mâini, brațe, încheieturi și unul dintre picioare. Medicii spun că adolescenta nu-și aduce aminte ce s-a întâmplat. Dacă ar fi atins pământul nu ar fi avut nicio șansă de supraviețuire.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.