Cursuri noi la Clubul Copiilor din Lugoj

Clubul Copiilor Lugoj, instituție care a luat ființă în 30 aprilie 1953, la acea vreme cu numele de ”Casa Pionierilor”, vine în ajutorul tinerilor elevi cu diverse cercuri din sfera educației nonformale.

”Anul acesta aniversăm 65 de ani și dorim să venim în întâmpinarea copiilor cu cercuri cât mai interesante. La noi cei mici învață lucruri noi mai ales prin joacă și activități recreative. În data de 27 septembrie invităm persoanele interesate să afle mai multe despre noi la ”Ziua porților deschise”, în intervalul orar 12-15”, a precizat Simona Berghin, director la Clubul Copiilor.

Sub sloganul ”Împreună pentru o lume creativă”, Clubul Copiilor derulează în școlile din oraș, pe parcursul întregii luni, o campanie de înscrieri la cursurile și atelierele gratuite pe care le organizează.

Începând cu anul acesta, oferta educațională a clubului este mai bogată cu trei noi cercuri: Karting, Muzică folk și Robokids, unde elevii claselor V-VIII pot învăța să construiască mini roboți și sisteme automate, îndrumați de prof. Cristian Vida.

De asemenea, elevii pot alege să se înscrie la unul dintre cercurile care au avut succes și în anii trecuți. Pot alege între Atelierul fanteziei, Ceramică, Cultură și civilizație engleză, De-a arhitectura, Dans modern sau Gimnastică/Aerobic (pentru copiii peste 5 ani), Informatică/Matematică, Informatică-programare, Muzică vocal-instrumentală, Meteo/Turism (Art Terra), Pictură desen, Șah sau Teatru.

Înscrierile se fac de luni până vineri, între orele 9-18, pe str. Comuna din Paris, nr. 5.

Detalii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0256 / 351 512.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.