Dan Negru, reacţie dură după furtuna care a devastat vestul ţării:”Timişorenii ucişi nu au avut nici o şansă…“

Dan Negru a avut o reacţie virulentă după furtuna care a devastat vestul ţării, duminică. Prezentatorul TV, originar din Timisoara, scrie că timişorenii ucişi de furtună n-au avut nicio şansă, având în vedere că nu a existat niciun breaking news despre ce urma să vină.

Televiziunile mondiale au început sa anunţe uraganul Irma cu o luna înainte ca el sa lovească. FOX a dat prima stirea încă din luna August! Timişorenii ucişi de furtuna n-au avut nicio şansa. Ieri, inaintea furtunii, n-a existat niciun breaking news despre ce urma sa vina! Subiectele zilei au fost tot bătaia celor doi politiceni şi Pomohaci!”,  este mesajul lui Dan Negru postat pe reţelele de socializare.

Bărbatul a fost asaltat cu mesaje la scurt timp după ce a avut loc tragedia, mulţi oameni l-au întrebat dacă este bine, ştiind că îşi are originile în vestul ţării, la Timişoara.

Sunt in aeroportul din Chişinău si mulţi ma întreabă dacă acasa la mine, in Timisoara, totul e bine după furtuna. Mi-a spus Grigore Vieru candva ca unirea va fi atunci când informaţia nu va mai avea frontiere. După 100 de ani, Google a făcut unirea…#centenar Mama imi spune ca Busu nu a prevazut nenorocirea! Chiar aşa, a venit din senin?”, scria prezentatorul pe pagina sa de Facebook la scurt timp după furtună.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.