Dance Mania.ro, rezultate de excepție la competiția Dance Masters

Perechile de dansatori de la clubul Dance Mania.ro au participat între 30 martie și 1 aprilie la a XV-a ediție Dance Masters. Evenimentul a reunit peste 1500 de dansatori din 20 de țări, care au concurat în fața a 50 de arbitri din toată lumea, în 45 de competiții pentru toate categoriile de vârstă.

Din partea clubului lugojean au participat 7 perechi care au obținut rezultate remarcabile.

“O echipă puternică și hotărâtă, echipa noastră Dance Mania.Ro a reușit rezultate de excepție la o competiție internațională foarte mare cu un număr ridicat de perechi participante și de mare valoare la nivel mondial. Suntem mândri de prestația noastră alături de aceste perechi și mulțumiți de rezultatele obținute! Felicitări maxime tuturor, ați fost la înalțime și evoluția voastră continuă să se observe de la competiție la competiție!” a declarat Alexandru Iagăru, antrenor la Dance Mania.ro

Perechea compusă din Daniel Bărbosu și Tania Loch au obținut locul 2 la Open Basic Latino 14-15; locul 3 la Open Basic Latino 12-13; locul la 9 Open Internațional Latino 12-13.

Dragoș Bute și Diana Kristof s-au clasat pe locul 12 la categoria Rising Star Latino Adulți; locul 15 la Rising Star Standard Adulți; locul 45 la WDSF International Latino; locul 50 la WDSF International Standard.

Dansatorii Erik Baranyai și Ardelean Daria au adjudecat locul 17 la Tineret International Latino și locul 25 la Tineret International Standard.

Perechea Lucas Bota și Andreea Drumen au luat locul 20 la Tineret International Latino; locul 33 la Tineret International Standard; locul 21 la Rising Star Latino Adulți; locul 24 la Rising Star Standard Adulți; locul 50 WDSF International Latino; locul 40 WDSF International Standard.

Radu Muntean și Fernanda Bărbosu au luat locul 23 la Tineret International Latino.

Darius Zgriba și Andreea Cristina Moșoni au obținut locul 7 la Open Basic Latino 16-35; locul 10 Open Basic Standard 16-35; locul 24 Tineret International Latino; locul 24 Rising Star Latino Adulți.

Perechea formată din David Birăescu și Aida Bărbosu s-au clasat pe locul 11 clasa E 14-15 ani.

Frumoasele rezultate obținute de talentații dansatori ai echipei Dance Mania.ro demonstrează că Lugojul are un loc binemeritat pe harta internațională a talentului.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *