Declaratie socanta a unor tineri: “Ne drogam si noi, aici, la frizerie.”

Patrularile de noapte ale politistilor locali au scos la iveala surprize in Complexul Studentesc, dar si in zona Pietei Victoria din Timisoara.

In jurul orei 3.30, agentii au observat pe Aleea Studentilor doi tineri care stateau pe treptele unei frizerii, vorbeau tare si erau foarte agitati. Cand i-au verificat, politistii au descoperit ca acestia erau drogati si aveau asupra lor cateva stupefiante invelite intr-o bucata de hartie. Cei doi tineri, de 19 si 21 de ani, de loc din Petrosani, au recunoscut ca erau sub influenta substantelor interzie.

Ne drogam si noi aici la frizerie„, a spus senin unul dintre ei. Amandoi au fost incredintati politistilor de la Sectia 2.

Cateva ore mai tarziu, patrula Politiei Locale a descoperit in centru, langa Muzeul Banatului, pe o banca, un alt tanar euforic. Vorbea incoerent si avea un comportament ciudat, asa ca l-au legitimat. Aveau sa constate ca si acesta, de 19 ani, din Giroc, consumase droguri. Mai avea stupefiante si asupra lui intr-o folie de staniol. Si acesta a fost predat politistilor de la Sectia 1.

sursa: opiniatimisoarei.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *