Delia s-a luat la harţă cu o fană, după ce a făcut-o grasă! Ce replici i-a dat vedeta

Delia s-a luat la harţă cu o fană care a atacat-o şi i-a spus că este grasă şi are un tatuaj ”groaznic”. Artista a ironizat-o, dar nici tânăra nu s-a lăsat mai prejos.

Delia a postat pe Instagram un .gif în care apare în costum de baie, cu precizarea că este o grasă sexi. O tânără a trecut la atac şi i-a spus că are ceva kilograme în plus şi un tatuaj ”groaznic”.

”Cea mai sexi grasă”, este mesajul care însoţeşte videoul postat de Delia şi care a stârnit revolta unei fane.

Tânăra a ”taxat-o” pe vedetă pentru felul în care arată şi pentru tatuajul de pe picior: ”Grasă, grasă, dar tatuajul de pe picior e groaznic”.

”Noroc că vă am pe voi aici… pentru că voi, în perfecţiunea voastră, mă hrăniţi cu vise. Poate într-o zi voi ajunge şi eu ca voi… frumoasă, tatuată corect etc. Vezi că fără să vrei vorbeşti despre tine. Eşti minunată, îţi trebuie doar puţin zen! Rămâi pe pagina asta şi promitem să te vindecăm”, a replicat acid vedeta.

Tânăra nu s-a lăsat: ”Am înţeles, postezi în ideea că toată lumea trebuie să placă ce ai tu, ce faci tu! Ahhh, ba nu ai postat să sară lumea pe tine cu ”Vai, Delia, nu eşti grasă, arăţi perfect, eşti un exemplu pentrru noi toate! Delia, rămân pe pagină oricum. Să-ţi asumi critici înseamnă ommmm. Eu nu mă cred nici frumoasă, nici perfectă, dacă tu vrei să ajungi ca mine, îţi urez succes”.

”Sunt grasă, am tatuaj groanic… Nu cred că merită să trăiesc”, a conchis Delia ironizând aprecierile tinerei, care se pare că duce propia luptă cu kilogramele în plus.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.