Denis Berciu, al treilea titlu de vicecampion național la box

Boxerul Denis Berciu (19 ani), legitimat la Clubul Sportiv Municipal Lugoj, a cucerit al treilea titlu de vicecampion național din carieră.

Performanța a fost obținută în cadrul întrecerii la nivelul de vârstă U22 (sub 22 de ani), ce s-a desfășurat în 26-27 februarie, la Târgu-Jiu.

Sportivul pregătit de antrenorul Ștefan Gomoescu a fost favoritul finalei în care l-a întâlnit pe medaliatul european și mondial și component al lotului național, Albert Biro, din Bacău.

Rezultatul întâlnirii a fost decis după ce lui Denis Berciu i s-a deschis arcada și a fost nevoit să cedeze medalia de aur.

„În primul meci a câștigat prin superioritate, în prima repriză, în fața unui adversar din Timișoara, iar în al doilea l-a învins în a doua repriză, înainte de limită, pe Ovidiu Firoiu de la Steaua București. În finală consider că sportivul de la Bacău, care are o valoare incontestabilă, a avut totuși noroc. Berciu a condus bine partida și a fost peste adversar, dacă nu avea problema de la arcadă cu siguranță ar fi fost învingător. Până la urmă rezultatul este unul foarte bun, având în vedere valoarea adversarilor”, a declarat Ștefan Gomoescu.

Competiția a reunit în ring peste 70 de boxeri, între 18 și 22 de ani.

sursa: redesteptarea.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *