Deschiderea sezonului moto, cu muzică rock și party la iarbă verde

Deschiderea sezonului moto este un eveniment important pentru orice biker . Motocicliștii lugojeni vor marca și ei deschiderea sezonului sâmbătă, 29 aprilie, în parcul din Ohaba Forgaci.

Aici va avea loc, de la ora 16, un Season Opening Party, cu participarea trupelor rock lugojene Mist și Fazz, care vor susține concerte.

Evenimentul este organizat de Road Patrol MC Lugoj, în colaborare cu Primăria comunei Ohaba Forgaci.

”A venit primăvara și chiar dacă vremea e capricioasă încă, e momentul să scoatem motoarele la aer. Noul sezon moto pentru unii a început deja, pentru alții nici nu s-a încheiat, dar noi dorim să marcăm momentul cu un party în aer liber, așa cum se cuvine. Așadar în 29 aprilie începând cu ora 16, vă așteptăm cu drag la Ohaba Forgaci, la 13 km de Lugoj, într-un cadru natural de excepție, să deschidem sezonul cu dreptul petrecând împreună. Asigurăm ingredientele necesare unui chef reușit: muzică bună, concerte live, foc de tabără și bineînțeles gulaș si bere! Avem și verdeață din belșug, deci puteți veni cu cortul să savurați liniștiți o bere”, se spune în invitația adresată de organizatori.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *