Descinderi la falsificatori de documente si contrabandisti din Timis si alte judete

Nu mai putin de 48 de perchezitii au avut loc in aceasta dimineata in Timis si in alte 14 judete. Politistii au descins la contrabandisti si falsificatori de acte.

In Timis, oamenii legii fac cercetari asupra unui tanar de 29 de ani din Costeiu care, sprijinit de alte persoane, ar fi comercializat pe teritoriul Romaniei, prin intermediul internetului, peste 105 kg de tutun, fara ca produsul sa fie supus marcarii si fara a se achita accizele aferente acestor operatiuni.

In urma investigatiilor efectuate, politistii au stabilit ca mai multe persoane ar fi achizitionat, in repetate randuri, tutun prelucrat de tanarul din Costeiu.

Totodata, s-a stabilit ca barbatul, ajutat de niste prieteni, ar fi falsificat polite de asigurari pentru masini inmatriculate in alte state, permise de conducere, documente de proprietate pentru vehicule si diplome de calificare in campul muncii.

3 persoane vor fi aduse la audieri la sediul Politiei Lugoj.

Actiunile au loc cu sprijinul luptatorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timis si al politistilor din cadrul inspectoratelor Caras-Severin, Hunedoara, Cluj, Iasi, Tulcea, Mehedinti, Dambovita, Covasna, Harghita, Mures, Prahova, Alba, Brasov si Gorj.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *