Descinderi la traficantii de droguri din Timis. VIDEO

Perchezitii ale procurorilor DIICOT si politistilor de la Crima Organizata in aceasta dimineata in 10 locatii din Timis la o grupare de traficanti de droguri.

Acestia cultivau plante de canabis, in ghivece, pe balcon, iar dupa ce uscau frunzele, le vindeau in discotecile din sate. Ofiterii antidrog au pus pe butuci afacerea.

Gruparea era coordonata de un barbat din localitatea Varias. Ofiterii de la combaterea crimei organizate impreuna cu mascatii de la trupele speciale ale politiei au descins la locuinta acestuia, dar si la mai multe adrese din comunele invecinate. Oamenii legii spun ca filiera functiona de aproape 2 ani si aproviziona discotecile de la tara cu droguri. Stupefiantele ajungeau inclusiv la copii de 12-13 ani.

Ofiteri sub acoperire au facut mai multe cumparari supravegheate pentru a-i prinde pe suspecti. Intr-una din locuintele unde au descins in aceasta dimineata, politistii antidrog au descoperit, pe balcon 55 de ghivece cu plante de cannabis aflate in diferite stadii de dezvoltare.

Ghivecele erau asezate in plin soare pentru ca plantele sa creasca mai repede.Anchetatorii cred ca semintele de cannabis au fost aduse din Olanda. Mai multi suspecti vor fi dusi la audieri la sediul DIICOT Timisoara, fiind acuzati de trafic de droguri de risc

 

 

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *