Descoperire macabra in incinta unitatii militare din Lugoj

Mai multi specialisti in criminalistica si judiciar din Lugoj si Timisoara au ajuns la unitatea militara de pe strada Timisoarei dupa ce unul dintre militari a gasit in vegetatia din incinta unitatii un schelet uman.

Anchetatorii ajunsi la unitatea militara au verificat amanuntit ce a mai ramas din cadavru si au stabilit ca la prima vedere nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infractiuni. Mai multe surse din randul militarilor au declarat ca niciunul dintre angajatii unitatii nu a  vazut ca femeia sa mai fi fost prezenta in zona si se banuieste ca trupul se afla acolo de cel putin o luna.

Procurorii au solicitat informatii cu privire la persoanele disparute de pe raza municipiului Lugoj. Asa au aflat ca trupul ar putea fi al unei batrane care a disparut din oras acum doua luni. Femeia de 75 de ani a plecat fara urma iar familia a dat-o disparuta.

Fiind o ancheta in curs, procurorii militari au evitat deocamdata sa spuna daca este vorba sau nu de femeia respectiva. Medicii legisti sunt asteptati la Lugoj pentru a se pronunta asupra cauzei mortii, dar si pentru astabili  daca este vorba sau nu de femeia disparuta.

Totodata, la nivelul unitatii se incearca a se stabili cum a fost posibil ca o persoana sa patrunda in incinta unitatii militare aflata permanent sub paza militarizata.

sursa: lugojinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.