Descoperire macabră în vestul țării.

Scheletul unei femei, a fost descoperit din întâmplare în apropiere de Autostrada Arad.

Macabra descoperire a fost făcută de un bărbat care venea de la pescuit. Pe când se întorcea spre casă, a observat o bătaie între mai mulți câini. S-a oprit, a luat o piatră și a încercat să îi despartă aruncând-o înspre ei.

“După ce am dat cu piatra, un câine s-a întors la ceilalți doi și m-am întors și eu să mai arunc o dată cu piatră ca să nu îl omoare. După ce i-am împrăștiat, am observat o geacă de fâș. M-am apropiat și m-am șocat, căci am văzut o pereche de pantofi și șosete albastre. Atunci am realizat că e un cadavru. Am început să tremur, nu am mai fost bun de nimic, m-am pus jos și am sunat la poliție. Pe schelet era și un pulover de culoarea cafelei, iar craniul era chiar lângă umărul stâng, fără păr, carne sau piele, direct osul”, a povestit arădeanul.

Potrivit IPJ Arad, este vorba despre o femeie de 84 de ani, dispărută în urmă cu mai bine de şase luni, de pe raza municipiului Arad.

Numele ei este Elisaveta Biro. Dispariţia bătrânei a fost mediatizată în repetate rânduri, însă fără succes. Osemintele au fost transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării expertizei medicale.

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *