Destinul tragic al lui Keanu Reeves

Keanu Reeves este diferit față de o bună parte a actorilor de la Hollywood, iar stilul său de viaţă modest şi destinul tragic i-au adus respectul şi afecţiunea a milioane de oameni.

S-a născut într-o familie vulnerabilă: tatăl său i-a părăsit pe când Keanu avea 3 ani, iar mai tîrziu a fost arestat pentru trafic de droguri. Mama lui s-a mutat mai întâi în Australia, apoi – în SUA şi Canada, în timp ce Keanu a schimbat mai multe familii adoptive.

Din cauza mutărilor permanente, Keanu a suportat mai multe schimbări stresante de şcoli, iar dislexia îi complica şi mai mult procesul de învăţare.Visul său din copilărie era de a deveni un jucător de hochei, dar traumele copilăriei l-au împiedicat în a-și realiza acest vis.

Iubita lui – Jennifer Syme a murit într-un accident rutier, după ce cu puţin timp înainte au pierdut copilul, ce a murit la naştere. Până atunci, Reeves nu a mai avut nicio relaţie serioasă.

Cel mai bun prieten al său, River Phoenix, a murit din cauza unei supradoze cu droguri.

Se spune că actorul refuză roluri mari, dacă el consideră că personajul este prea crunt. La timpul său, Reeves a cerut o reducere a salariului cu 2 milioane de dolari pentru ca Al Pacino să poată juca în filmul “The devil’s advocate”, iar mai târziu a făcut acelaşi lucru pentru Gene Hackman.

Sora mai mică a lui Keanu suferea de leucemie iar el a donat o parte substanţială a cîştigului din “The Matrix” pentru tratamentul ei şi pentru donaţii în fondul «Împotriva leucemiei». Deşi acest lucru nu este caracteristic vedetelor din Hollywood, actorul nu are bodyguarzi şi de multe ori poate fi văzut în metrou. 90 la sută din averea sa ajunge în diverse acte de caritate.

sursa: one.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.