Detalii şocante despre şoferul microbuzului în care au murit 9 români, în Ungaria. Anul trecut, a băgat în comă o fată de 21 de ani

Apar noi detalii în cazul accidentului teribil din Ungaria, în care au murit nouă români.

 

Potrivit ultimelor informaţii, şoferul microbuzului, care transmitea live pe Facebook în momentul impactului, a mai fost implicat în două accidente grave.

Ultimul a avut loc anul trecut, în urma căruia o tânără de 21 de ani a intrat în comă.

Imaginile cu impactul care a dus la carnagiul de marţi sunt ultimele cu el în viaţă.

Pe o şosea din centrul Ungariei a intrat într-o depăşire fără să se asigure şi s-a izbit frontal, la viteză foarte mare, cu un camion de mare tonaj care transporta nisip.

Petru Kalau era tatăl a doi băieţei.

Şoferul în vârstă de 38 de ani transporta opt persoane. Ei se întorceau din Slovenia, acolo unde lucrau pe plantaţiile de hamei.

Alți 7 fraţi au rămas orfani după accidentul din Ungaria, mama şi tatăl lor fiind printre cei 9 români care au murit în microbuzul lovit în plin.

Petrişor Mezei şi soţia lui locuiau în comuna Agrişeu, din Mureş, şi munceau în agricultură în Slovenia, pe plantaţii de hamei, pentru a-şi creşte cei 7 copii pe care îi aveau împreună. Acum, aceştia au rămas orfani.

Soţia lui Petru Mezei era însărcinată.

In total, cei nouă români morţi în accidentul din Ungaria, şapte bărbaţi şi două femei, au lăsat în urmă 17 copii orfani.

Românii erau din localităţile Deaj, Căpâlna, Agrişteu şi Bălăuşeri din judeţul Mureş.

sursa: observator.tv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *