DNA anchetează un dosar de corupţie în lumea medicală. Percheziţii la 50 de adrese

Operatiune de amploare demarată joi dimineaţă de procurorii anticorupţie.

O amplă operaţiune a fost declanşată joi dimineaţă de procurorii DNA într-un dosar de corupţie ce vizează lumea medicală. Sunt vizate CNAS şi CNASMB, unde procurorii au descins deja. Este vorba, cel mai probabil, de decontări fictive, procurorii mergând de dimineaţă şi la domiciliul unui fost doctor care acum deţine o firmă ce asigură asistenţă medicală la domiciliu.

Procurorii sunt momentan destul de zgârciţi cu detaliile şi se feresc să dea nume. Momentan, colectează doar probe, dar în curând multe persoane vor fi puse sub învinuire iar spre sfârşitul zilei ar putea avea loc şi mai multe reţineri.

Potrivit comunicatului DNA, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate infracțiunilor de corupție, săvârșite în perioada 2016- august 2017.

Ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, în cursul zilei de 31 august 2017, sunt efectuate percheziții domiciliare în 50 locații, dintre care două sunt sedii ale unor instituții publice din București, restul sedii sau puncte de lucru ale unor societăți comerciale sau domicilii ale unor persoane.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *