Doi americani au murit tinandu-se de mana, dupa 69 ani de casnicie:”Au ramas indragostiti pana in ultima secunda”

 

Doi soti nonagenari din statul american Illinois, care au fost casatoriti timp de 69 de ani, au murit tinandu-se de mana, la mai putin de 40 de minute unul dupa celalalt, au anuntat membrii familiei lor, informeaza BBC.

Isaac Vatkin, in varsta de 91 de ani, a tinut-o de mana pe sotia lui, Teresa, in momentul in care aceasta a murit din cauza complicatiilor generate de maladia Alzheimer, la varsta de 89 de ani, sambata, a raportat cotidianul Daily Herald.
Isaac Vatkin a murit si el dupa 40 de minute.

 

Membrii familiei lor spun ca gasesc o anumita consolare in ideea ca cei doi soti au ramas impreuna pana la sfarsit.
”Nu voiam sa ii vad murind. Insa nimeni nu putea sa ceara un final mai bun decat acesta”, a spus unul dintre nepotii cuplului, William Vatkin.

”Iubirea dintre ei era atat de puternica, incat pur si simplu nu au putut sa traiasca unul fara celalalt”, a spus fiica lor, Clara Gesklin, la funeraliile comune ale parintilor sai.

”Au ramas indragostiti, literalmente, pana la sfarsit. Pana in ultima secunda”, a spus rabinul Barry Schechter, care a condus slujba funerara, organizata la Shalom Memorial Funeral Home din Arlington Heights, o suburbie a orasului Chicago.

sursa: stirileprotv.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *