Doi americani concertează la Lugoj de Ziua Îndrăgostiţilor

Iubitorii muzicii de calitate sunt aşteptaţi să participe la un nou concert marca English Pub. Cu această ocazie, la Lugoj vor ajunge doi artişti tocmai de peste ocean, din Statele Unite ale Americii, care vor interpreta piese cunoscute, dar şi creaţii proprii, pentru publicul din municipiul de pe Timiş.

Este vorba despre duo-ul Nickel&Rose, care inrepretează melodii din genurile blues, jazz şi folk. Johanna Rose, basistă şi Carl Nichols, chitarist, sunt cei doi artişti care îşi îmbină talentul pentru a încânta audienţa, având până acum zeci de concerte în toată Europa, dar şi multe altele care aşteaptă să aibă loc, într-un turneu de proporţii.

„Ei concertează la Timişoara pe 15, iar firma de evenimente care a pus la cale concertul acolo ne-a propus să îi aducem şi la noi pe 14. Sunt într-un mare turneu în toată Europa şi am avut norocul să îi prindem chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Sperăm ca lugojenilor să le fie pe plac acest duo de excepţie”, a declarat  Dan Haica, proprietarul English Pub.

Concertul începe la orele 20:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.