Doi bărbaţi în stare foarte gravă, după ce au ars în cabina unui TIR

Doi bărbaţi au fost grav răniţi, suferind arsuri grave, după ce tirul în care se aflau a luat foc în noaptea de miercuri spre joi în timp ce era parcat lângă o hală, iar la un moment s-a produs şi o explozie la capul tractor.

Cei doi bărbaţi care se aflau în TIR şi au fost răniţi sunt din Republica Moldova, iar medicii încearcă să-I salveze.

Tragedia s-a produs  în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 1.00 la un autotren in comuna Golesti din judetul Vrancea.

Maşina de marfă se afla în parcarea unei societăţi comerciale, aproape de o hală de producţie.

La faţa locului au fost mobilizaţi mai mulţi pompieri cu 4 autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

La un moment dat, capul tractor al tirului a explodat, deflagraţia fiind urmată de un incendiu generalizat care a afectat inclusiv hala de producţie lângă care era parcat autovehiculul.

De asemenea, cei doi bărbaţi de 35 si 36 de ani care se aflau în tir, ambii din Republica Moldova, au fost grav răniţi. Unul are arsuri de gradul 2 şi 3 de aproximativ 50% din suprafaţa corpului, iar al doilea prezintă arsuri gradul 1 şi 2 în proporţie de aproximativ 30% din suprafaţa corpului. Ambii au fost transportaţi la spitalul din Focşani, unde au rămas internaţi la Chirurgie Plastică.

În cazul unuia dintre arşi, medicii încearcă transferul la o altă clinică, pentru că are multiple leziuni şi în zona feţei.

În urma cercetărilor, pompierii au stabilit că incendiul s-a produs probabil din cauza unei lămpi de gătit cu combustibil lichid, cu care cel mai probabil cei doi bărbaţi se încălzeau în tir.

foto: publika.md

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.