Doi din capii bandei de romani care a fugit din restaurantul spaniol fara sa plateasca, identificati

Politia spaniola a identificat doi dintre capii bandei de romani care a fugit de la un restaurant din Spania fara sa plateasca, relateaza Diario del Leon citat de BBC News.

Autoritatile au reusit sa ii identifice datorita actelor de identitate prezentate in momentul in care au dat avansul pentru petrecere, insa nu au facut publice numele lor. Cei doi ar fi avut ultimul domiciliu cunoscut in orasul Ponferrada, din provincia Leon (nord-vestul Spaniei), insa ar fi fugit dupa ce faptele lor au atras atentia presei. Fortele de ordine ii cauta in prezent si analizeaza daca ii poate acuza de vreo infractiune.

Proprietarul unuia dintre restaurantele jefuite a denuntat incalcarea contractului, ceea ce inseamna ca poate deschide un proces civil. Daca se dovedeste, insa, ca romanii au actionat cu intentia expresa de a insela, pot fi acuzati de frauda.

Romanii care au fugit saptamana trecuta dintr-un restaurant spaniol fara sa plateasca au mai dat cateva astfel de lovituri, scrie presa spaniola, care informeaza ca proprietarii altor localuri pagubite i-au gasit pe Facebook.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *