Doi elevi din Arad au ajuns la spital, după ce au consumat substanțe interzise

Un băiat și o fată, ambii minori, elevi ai Liceului Tehnologic UCECOM „Spiru Haret” Arad au fost transportați, miercuri, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, după ce ar fi fumat substanțe interzise.

Se pare că cei doi tineri ar fi fumat substanțe interzise în interiorul școlii, făcându-li-se rău. Cei din jur au apelat numărul unic 112, astfel că la liceul de pe strada Emil Gârleanu din municipiu s-a deplasat o ambulanță care i-a transportat pe cei doi la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Este vorba despre un băiat de 15 ani și o fată de 16. Băiatul a fost deja lăsat să plece acasă de către medicii de la Județean, fata fiind încă sub observația cadrelor medicale. Aceștia ar fi sosit la UPU cu stări de greață și amețeli. Cei doi au consumat substanțe interzise și, se pare, ar fi consumat și băuturi energizante, fapt ce a contribuit la starea acestora. Conform unor informatii, în liceu ar fi fost mai mulți elevi care au consumat substanțe interzise, însă doar cei doi au ajuns la Urgențe.

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.