Doi morti si un ranit grav in urma unui grav accident langa Lugoj

Un grav accident a avut loc in apropiere de Lugoj.

Doi barbati au murit pe loc, iar un altul se zbate intre viata si moarte in urma unui accident care a avut loc la Paniova.

Politistii au anuntat ca accidentul s-a produs in timp ce un boitar din localitatea Chizatau, impreuna cu alti doi prieteni, se intorceau de la ruga de la Secas. Pe raza localitatii Paniova, boitarul, care se afla la volan, nu a mai luat curba si a lovit in plin o fantana. In urma impactului foarte puternic cu structura de beton a fantanii, soferul, dar si unul dintre pasageri au murit pe loc in timp ce a treia persoana aflata in masina a fost grav ranita.

Barbatul ranit a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital, medicii fiind rezervati cu privire la sansele lui de supravietuire. Oamenii legii au declarat ca boitarul a mai avut probleme din cauza consumului de alcool, permisul de conducere fiindu-i anulat.

Barbatul si-a recuperat permisul in urma cu mai putin de un an si astfel s-a urcat din nou la volan provocand acum tragedia.

Politistii au demarat o ancheta la locul accidentului pentru a stabili imprejurarile exacte in care s-a produs acesta.Toate cele trei persoane locuiesc in Chizatau.

foto: arhiva

sursa: lugojinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *