Doi studenti s-au batut in fata unui camin din Complexul Studentesc

Încă o bătaie în Complexul Studențesc din Timișoara! Un tânăr de 24 de ani, de loc din Gorj, i-a dat cu scândura peste față unui băiat de 22 de ani din Caraș-Severin. A fost nevoie de intervenția Poliției Locale.

Oamenii legii au reușit să aplaneze încă un scandal în campusul universitar, după cel de săptămâna trecută, când alți tineri s-au lovit cu crengi peste față. Incidentul s-a petrecut luni seară, în jurul orei 20, chiar în fața Căminului 13 de pe Aleea Studenților.

„Aceștia au fost identificați ca fiind S.E., de 24 de ani, din Târgu Jiu – Gorj, care l-a lovit pe V.A., de 22 de ani, din Caransebeș – Caraș Severin, cu o scândură peste față, lovindu-l la ochi, la fața locului fiind chemată și ambulanța pentru a-i acorda îngrijiri”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Cei doi au fost predați ulterior polițiștilor din cadrul Biroului pentru Centrul Universitar, pentru continuarea cercetărilor.

De la începutul anului și până acum, oamenii legii au dat aproape 1.700 de amenzi în campusul universitar, pentru parcări ilegale, provocare de scandal, tulburarea liniștii publice, consum de alcool pe domeniul public sau abandonare de deșeuri.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.