VIDEO: Doi tineri, sot si sotie din Timisoara, s-au rasturnat cu masina pe Transalpina. A intervenit elicopterul SMURD

Doi tineri din Timisoara, soţ şi soţie, sunt grav răniţi după ce s-au răsturnat cu maşina pe Transalpina

Doi tineri, soţ şi soţie, în vârstă de 28 şi 26 de ani, au fost grav răniţi, marţi, după ce s-au răsturnat cu maşina pe Transalpina, la locul accidentului intervenind salvamontiştii şi fiind trimis şi un elicopter SMURD.

În urma apelului venit pe 112 la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje medicale din judeţele Vâlcea şi Petroşani.

„Din păcate, starea bărbatului a fost foarte gravă şi am chemat un elicopter SMURD de la Craiova. Femeia am reuşit să o stabilizăm la faţa locului, a fost trimisă cu o ambulanţă la Spitalul din Petroşani”, a declarat directorul Serviciului de Ambulanţă Vâlcea, citat de gds.ro.

Reprezentantul Salvamont Gorj Ioan Dodenciu a declarat pentru news.ro că salvamontiştii au intervenit pe Transalpina, în zona Văii Lotrului, unde o maşină de teren în care se aflau două persoane, soi şi soţie din Timişoara, a ieşit de pe drumul principal şi s-a răsturnat pe un teren accidentat.

”Este vorba despre o maşină de teren în care se aflau două persoane. Au luat-o pe un teren accidentat, ieşind de pe şoseaua principală, iar la un moment dat s-au răsturnat cu autoturismul de câteva ori, până în drum. Ambii sunt răniţi. Noi, cei de la Salvamont, am fost în echipaj de primă urgenţă, i-am scos şi maşină şi au fost transportaţi la spital. Unul a fost preluat de Ambulanţă, iar celălalt de elicopterul SMURD”, a declarat Ioan Dodenciu.

Potrivit acestuia, la locul accidentului au sosit mai multe ambulanţe de la Petroşani şi din judeţul Vâlcea, precum şi elicopterul SMURD.

Ambii tineri au suferit multiple plăgi şi traumatisme, a adăugat sursa citată.

foto-video: Facebook (Salvamont Gorj)

sursa: alba24.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.