Doliu în armata română; un lugojean a murit în timpul unui exercițiu de parașutare, în zona aerodromului Zărnești

Potrivit MApN, accidentul s-a petrecut miercuri, in jurul orei 14.40, in timpul unui exercitiu de parasutare, in zona aerodromului Zarnesti.

Locotenentul Gabriel-Cristian Dinicica, din Directia Informatii Militare, avea 30 de ani, fiind angajat in Ministerul Apararii Nationale din anul 2013. El era casatorit si avea un copil. Initial, identitatea sa a fost tinuta secreta, tocmai pentru ca era vorba de un militar din serviciul de informatii al Armatei.

Gabriel Cristian Dinicica era lugojean si a copilarit in cartierul Micro IV.

Militarului i-a fost acordat primul ajutor la fata locului, însa, cu toate eforturile echipei de interventie SMURD, a fost declarat decedat în jurul orei 15.35. Locotenentul Gabriel-Cristian Dinicica, în varsta de 30 de ani, era casatorit si avea un copil. Suntem alaturi de familia îndoliata, careia îi transmitem sincere condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca pe camaradul nostru!”, a anuntat MAPN.

 

Ancheta în acest caz a fost preluata de Parchetul Militar.

Potrivit MAPN, joi, la ora 8.30, au fost organizate în toate unitatile militare din tara ceremonii de comemorare a locotenentului Gabriel Dinicica.

sursa: lugojinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *