Donație a Clubului Rotary pentru spitalul lugojean, Școala Gimnazială Nr. 1 și Asociația Clementina

Clubul Rotary din Lugoj, în parteneriat cu Clubul Rotary din Mühlhausen Germania, a ajutat încă o dată  Spitalul Municipal ”Dr. Teodor Andrei”, luni, 10 aprilie, la instituția medicală sosind un nou transport cu donații.

”Prin colaborarea celor două cluburi Rotary, Lugoj și  Mühlhausen, aceeași acțiune cu care ne-am obișnuit înainte de Paști, în principal sunt două acțiuni mari pe care vrem să le finalizăm cu acest transport, și anume materialul moale cu care am rămas datori de anul trecut și pe care l-am strâns foarte greu. Pe partea cealaltă este vorba de 32 de cartoane de ciocolată, care sunt destinate copiilor de la mai multe instituții acum în preajma sărbătorilor, mobilier și alte obiecte. Ne bucurăm din suflet că am reușit să mai facem câte ceva pentru orașul nostru”, a declarat Marius Gaidoș, reprezentant al clubului Rotary Lugoj.

Acțiunea derulată în cursul acestei zile reprezintă deja o tradiție, Clubul Rotary Lugoj, în parteneriat cu Clubul Rotary din Mühlhausen implicându-se activ în îmbunătățirea vieții comunității locale.”Mulțumim Clubului Rotary care întotdeauna a fost alături de noi și ne-a sprijinit, mulțumim domnilor Marius Gaidoș și Paul Gräfendorf  pentru susținere”, a declarat Ionuț Cocoș, directorul medical al Spitalul Municipal ”Dr. Teodor Andrei” Lugoj.

Bunurile primite au variat de la obiecte necesare instituției, la obiecte de mobilier şi urmează a fi utilizate pentru ca activitatea din spital să fie desfăşurată în condiţii cât mai bune.

În cadrul aceluiași program de donații, pe lista beneficiarilor, alături de alte instituții s-a regăsit Școala Gimnazială Nr. 1 din Lugoj, dar și Asociația Clementina Lugoj, înspre care au mers transporturi cu piese de mobilier și dulciuri.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *