Două arădence și-au pierdut viața într-un accident teribil în Italia. Victimele au murit pe loc!

Două arădence și-au pierdut viața în urma unui teribil accident de circulație ce s-a consumat miercuri, 29 martie, în jurul orei 4:00, în localitatea Ponte di Piave, provincia Treviso, din nordul Italiei.

Din primele informatii, una dintre arădencele care a decedat este nimeni alta decât fosta soție a polițistului Adrian Dărăbuț, care a fost dat afară din IPJ în toamna anului trecut, din cauza problemelor cu legea. Exact în aceeaşi perioadă, soţii Dărăbuţ au divorţat, fosta soţie revenind la numele de fată, Rusti.

Impactul a fost unul foarte violent, autoturismul – un BMW de culoare roşie, cu numărul de înmatriculare AR 82 BRY – a părăsit carosabilul și a izbit în plin un zid din afara părții carosabile, oprindu-se într-un șanț. Victimele nu au avut practic nicio șansă, au murit pe loc. „Cele două femei, C.O.R de 35 de ani și B.T.C. de 30 de ani, se pare că lucrau într-un club de noapte din zonă și la acea oră se întorceau spre casă, de la serviciu. Probabil din cauza oboselii, presupun anchetatorii, femeia care se afla la volan a pierdut controlul mașinii și a intrat în șanț, izbindu-se frontal de un zid de susținere. În urma impactului, cele două femei au murit pe loc iar corpurile au fost transportate de autorități la morga spitalului din localitatea Oderzo, după ce au fost extrase din rămășițele automobilului de către echipa de descarcerare a pompierilor din localitatea Motta”, se arată pe site-ul www.rotalianul.ro, portalul de știri al comunității de români din Italia.

Se pare că automobilul implicat în accident aparţine tatălui Otiliei Cristina Rusti (fostă Dărăbuţ).  Otilia era bună prietenă cu femeia din maşină, amândouă mergând periodic în Italia, unde lucrau ca dansatoare. Cele două femei erau mame, cea de 35 de ani având o fetiţă, iar cea de 30 de ani – un băiat. Copiii lor sunt acasă. Din păcate, acum sunt orfani de mamă.

Au intrat pe fir

Pe fir au intrat și membrii Asociației Legale pentru Drepturile Omului din Italia, care au ca scop ajutorarea românilor aflați în situații limită, cum este şi cazul celor implicați în acest accident tragic. Am încercat să aflăm ce demersuri vor fi făcute pentru ca trupurile celor două tinere să fie aduse în România, pentru a fi înmormântate de familiile lor. „Am aflat de acest accident groaznic și am încercat să găsim rudele pentru a vedea cum putem să le ajutăm. Noi îi ajutăm, atât cât putem, pe românii aflați în situații similare. Momentan, nu am reușit să stăm de vorbă cu niciunul din membrii de familie ai celor două tinere decedate. Cel mai probabil, până mâine vom reuși și vom vedea cum putem să le venim în ajutor”, au declarat pentru Jurnal arădean/Aradon, membrii asociației.

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *