Două persoane rănite în urma unui accident rutier, în Lugoj

Doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale marti la Lugoj dupa ce un tanar din Mehedinti a intrat in plin intr-o masina.

Accidentul s-a petrecut chiar in intersectia din fata magazinului Lidl de pe strada Caransebesului. Martorii au declarat ca soferul unui Audi circula cu viteza foarte mare. Pentru a evita impactul cu o masina care vira in parcarea magazinului, tanarul, de loc din judetul Mehedinti, a tras de volan la stanga, a pierdut controlul volanului si a lovit in plin un autoturism care era oprit la semafor.

In urma impactului foarte violent, autoturismul Peugeot a fost rasturnat, oamenii reusind sa ridice rapid masina pentru ca pasagerii sa fie scosi din interior. O ambulanta care se afla in zona le-a acordat ingrijiri medicale celor doua persoane ranite pana cand alte doua autospeciale au venit si le-au transportat la spital.

Politistii au anuntat ca acestea au fost ranite usor si sunt in afara oricarui pericol. Oamenii legii recomanda soferilor sa circule prudent si sa nu apese pedala de acceleratie foarte tare. Si acest accident rutier a avut loc in conditiile unui carosabil umed.

sursa: lugojinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *