Doua tinere au murit dupa ce s-au prabusit cu masina intr-un lac din Arad

Doua tinere din Timisoara au murit intr-un teribil accident petrecut duminica seara in Arad. Masina in care se aflau cele doua fete de 24, respectiv 26 de ani, precum si doi baieti, s-a prabusit in lacul Ghioroc.

Tinerii plecasera sa faca o plimbare, iar masina, un BMW, era condusa de una dintre fete. La un moment dat, soferita a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a plonjat in apa.

Pana la sosirea fortelor de interventie,cei  doi baieti, de 18 si 27 de ani, au reusit sa iasa singuri din autoturismul ajuns pe fundul lacului. Au incercat sa le salveze pe fete, dar nu au reusit, tinerele fiind captive in masina.

 

Cu ajutorul scafandrilor, pompierii le-au scos pe fete la suprafata, iar medicii s-au chinuit zeci de minute sa le readuca la viata. Au continuat manevrele de resuscitare in ambulante, in drum spre spital. Din pacate insa, nu s-a mai putut face nimic.

Unul dintre tinerii care au reusit sa se salveze era iubitul uneia dintre fete.

Laura Bogdanescu avea 26 de ani si lucra la firma Valeo din Timisoara. Absolvise liceul Shakespeare din oras si studiase la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara ale Banatului.

Adelina Stangaciu, cea care se afla la volan, avea 24 de ani si studiase management la Universitatea C-tin Dragan si Stiinte Economice, la FEEA, in cadrul Universitatii de Vest. Prietenii povestesc ca iubea masinile si viteza.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu precizie cum s-a produs tragedia.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *