Drumarii au incheiat lucrarile între Coșava și Coșevița

Angajaţii Direcţiei de Drumuri şi Poduri Timişoara au încheiat lucrările pe porţiunea de drum naţional dintre Coşava şi Coşeviţa. Muncitorii şi-au luat utilajele şi au dat liber circulaţiei pentru a vedea cât de bine e făcută lucrarea.

Au astupat gropile şi au cârpit porţiunea de drum naţional ce ţine loc de autostradă pentru încă o vreme. Direcţia de Drumuri şi Poduri Timişoara a anunţat că „reparațiile pe suprafețe întinse cu mixtură asfaltică de pe DN 68A Coșava – Coșevița s-au finalizat astăzi (n.r. miercuri). De pe traseu au fost retraşi muncitorii și utilajele şi s-au ridicat restricțiile impuse de lucrări”.

Cum probabil că traficul intens, mare parte format din camioane, va distruge din nou carosabilul, mai ales în această perioadă de căldură în care asfaltul se înmoaie, în luna august, drumarii vor mai interveni cu reparații doar în situații punctuale, de câte ori va fi nevoie, garantează aceştia.

„Insistăm cu rugămintea de a circula cu atenţie, întrucât drumul este foarte aglomerat în prezent, şi pe respectarea regulilor de circulație, pentru siguranţa dumneavoastră şi a pasagerilor vehiculelor dumneavoastră”, au mai spus cei de la DRDP Timişoara.

foto: DRDP Timisoara

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.