Drumuri de acces ilegale spre centura Timișoarei, demolate de DRDP

Surpriză pentru mai mulți proprietari de case și afaceri aflate în apropierea actualei centuri de ocolire a Timișoarei. Aceștia utilizau diferite drumuri de acces pe șoseaua care a fost construită pentru a scoate din oraș traficul, doar că aceste posibilități de intrare pe centură erau ilegale.

În consecință, Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara, administratorul centurii, a decis să le demoleze.

„Cinci accese construite ilegal pe centura Timișoarei au fost demolate în cursul zilei de ieri (n.r. luni) de echipele SDN Timișoara, iar acțiunea va continua prin demolarea a încă zece intrări în drumul național care nu au autorizații”, au anunțat cei de la DRDP Timișoara.

Conform instituției, infrastructura de acces de la proprietăți către drumurile naționale se poate construi în baza unui acord și a autorizației emise de compartimentul de specialitate din cadrul DRDP Timișoara, astfel încât să nu fie periclitată siguranța participanților la trafic. Documentele necesare sunt disponibile pe pagina de internet.

Un prim semnal legat de necesitatea fluidizării traficului pe centură a fost dat în urmă cu câteva luni, atunci când la accesul pe șosea din zonele adiacente centurii s-a impus obligatoriu virarea la dreapta, cu posibilitatea de a schimba sensul de mers la sensurile giratorii.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *