Drumuri inchise, in Banat, din cauza vremii.

Trei drumuri judetene au fost inchise, miercuri seara, din cauza poleiului si a zapezii cazute in ultimele ore. Decizia a fost luata pentru siguranta oamenilor.

Cele trei drumuri judetene inchise sunt toate in judetul Caras-Severin: DJ 582 E Prislop-Semenic, DJ 608 A Telescaun-Muntele Mic si DJ 582 Brebu Nou-Slatina Timis.

Nu sunt mașini blocate pe aceste sectoare de drum. S-a luat masura inchiderii lor, preventiv, pentru a nu pune in pericol siguranta oamenilor”, a declarat Elena Tarla, purtatorul de cuvant al ISU Caras- Severin.

De asemenea, pe DN6, in zona localității Toplet, pe soseaua care leaga Timisoara de Orsova, la limita judetelor Caras- Severin si Mehedinti, un TIR a derapat blocand un sens de mers.

Avem o gatuire catre Toplet unde un TIR a derapat si a blocat un sens de mers. A ajuns cu remorca in sant. Se circula dirijat, sunt sase echipaje acolo. Se sta in trafic, dar se circula”, a declarat Dinu Nicorici, purtatorul de cuvant al IPJ Caras-Severin.

Judetul Caras-Severin se afla sub avertizare meteorologica cod portocaliu de vant puternic si zapada troienita in Muntii Banatului.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *