Dupa recorectarea lucrarilor, incă 26 de candidati au luat Bacalaureatul, in Timis

După ce au văzut rezultatele la Bacalaureatul de toamnă, peste 400 de candidați din Timiș au depus contestații, cerând ca lucrările lor să fie recorectate. După recorectarea lucrărilor au apărut noi candidați care au promovat la BAC.

Dacă la anunțarea primelor rezultate ale Bacalaureatului de toamnă, în Timiș erau promovați (adică cu medii mai mari sau egale cu 6) 306 candidați din 1.157 (câți s-au prezentat la examen), acum, după recorectarea lucrărilor contestate, numărul lor a crescut la 332.

În urma rezolvării celor 407 contestații depuse în Timiș, 332 de candidați au reușit să ia examenul, ultimii 11 elevi cu media 6 „fix”. Cei șapte candidați care sunt „primii” din tabăra „respinșilor”, chiar și după contestații, au media 5,98.

În urma contestațiilor nu s-a înregistrat nicio medie de 9 sau de 10, cea mai mare medie din Timiș la această sesiune a Bacalaureatului rămânând 8,56.

Rezultatele finale la Bacalaureatul de toamnă pentru județul Timiș, după rezolvarea contestațiilor, le găsiți aici: http://www.bacalaureat.edu.ro/Pages/JudetRezultMedie.aspx?jud=38.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.