E oficial: fostul sef de la Politia Rutiera este noul director adjunct al Politiei Locale Timisoara

Dacă nu a reușit de prima dată, a încercat din nou. Dumitru Domășneanu, fost șef al Poliției Rutiere Timișoara, a câștigat oficial concursul pentru funcția de director executiv adjunct al Poliției Locale. Rămăsese singurul candidat, după ce ceilalți au fost respinși.

Comisarul șef de poliție a susținut proba scrisă a concursului organizat de primărie în 4 mai, însă rezultatele nu au fost făcute publice de cei din primărie la avizierul din instituția de pe C.D. Loga nici până în ziua de astăzi. Cei curioși puteau să afle doar faptul că contracandidații lui Domășneanu, care au depus contestații la proba de dosare, au fost respinși și nu au putut merge mai departe. Atât primarul Nicolae Robu, cât și viceprimarul Dan Diaconu și șeful interimar al Poliției Locale Timișoara, Dorel Cojan, susțineau că habar nu au care este rezultatul concursului și dacă instituția din subordinea primăriei are în cele din urmă director adjunct sau nu.

Reprezentanții primăriei au reușit să afle totuși, abia miercuri, la prânz, că Dumitru Domășneanu a câștigat concursul pe post, cu 76,25 puncte la proba scrisă. Din 100. La interviu pare să se fi descurcat și mai bine, obținând un punctaj de 87,25. Cu un total de 162,5 puncte, Dumitru Urecheatu Domășneanu ocupă postul de director executiv adjunct al Poliției Locale Timișoara de acum înainte.

Vă reamintim, el a participat la concurs și în toamna anului trecut, dar nu a reușit să meargă mai departe de proba scrisă, unde a obținut 31,83 de puncte din 100. Domășneanu îl secundează pe Dorel Cojan, numit director executiv interimar al instituției de mai bine de trei ani. Acesta din urmă nu a dat concurs.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.