Early Man: Tare ca piatra – din 16 februarie

Animație în regia lui Nick Park, Early Man: Tare ca piatra este un film care împrumută voci de la actori ca: Tom Hiddleston, Eddie Redmayne, Maisie Williams, Miriam Margolyes, Richard Ayoade, Timothy Spall.

Filmul este povestea lui Dug şi a bunului său prieten, numit Hognob; cei doi își unesc tribul împotriva unui inamic puternic, lordul Nooth, dar și a Orașului său de Bronz, toate acestea pentru a-și salva casa.

Pentru a face totul mult mai palpitant, dar și interesant, povestea e situată la începuturile civilizaţiei, când creaturile preistorice şi mamuţii stăpâneau Pământul.

Early Man: Tare ca piatra este primul film de lung metraj pe care Nick Park l-a regizat singur. Nicolas Wulstan „Nick” Park, cunoscutul regizor al simpaticei animații care a strâns laolaltă vocile unor actori extrem de buni, a fost nominalizat de șase ori la Oscar și a câstigat de patru ori premiul.

Eddie Redmayne şi Tom Hiddleston reușesc să dea viaţă în mod excepțional celor mai caraghioşi neandertalieni care descoperă lumea în această animaţie care aduce în fața publicului o bătălie între ere, între poli opuși, între epoca pietrei și a bronzului, între puteri nebănuite, dar legate de personaje extrem de amuzante.

sursa: cinemap.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *