Echipa Colegiului Național ”Iulia Hasdeu”, locul I la concursul național ”Planeta Preţioasă”

În perioada 26 – 28 mai Clubul Copiilor Lugoj a fost gazda celei de-a XIII-a ediţii a Concursului Naţional Interdisciplinar ”Planeta Preţioasă”, proiect cuprins în calendarul activităţilor extraşcolare naţionale al Ministerului Educaţiei Naţionale.

Competiția, la care au participat elevi şi profesori din întreaga ţară, s-a desfășurat sub forma unui concurs pe echipe, locul I revenindu-i celei formate din elevi ai Colegiului Național ”Iulia Hasdeu” Lugoj, Karinna Barbu, Raul Filea și Minerva Mureșan din clasa a X-a A, coordonați de prof. Ionela Pârvoni.

La secțiunea ”Comunicări științifice – film documentar”, Raul Filea a obținut locul al II-a și Karinna Barbu a obținut locul al III-lea, iar la cea de ”Stand expozițional”, echipa Colegiului Național ”Iulia Hasdeu” a obținut locul I.

Același loc I a fost obținut și la secțiunea ”Vânătoarea de comori”.

La finalul concursului locurile obținute la cele trei probe s-au transformat în puncte și echipa de la Colegiul Național ”Iulia Hasdeu” a reușit să însumeze cel mai mare punctaj, obținând astfel Marele premiu la categoria liceu.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *