Ed Sheeran, simbol national in Irlanda. Dans national irlandez pe malul Atlanticului, pe muzica artistului. VIDEO

Ed Sheeran este un cântăreț de origine irlandeză care în prezent a devenit foarte popular datorită stilului muzicii pe care o interpretează. Muzica lui este destul de reținută, cu toate acestea posedă un farmec și o frumusețe irezistibilă. Ultimile 3 albume muzicale au urcat pe primul loc topurile irlandeze, iar ultimul său album a primit aceeași recunoaștere și apreciere și în Statele Unite.

De asemenea, Ed Sheeran a primit anul trecut două premii Grammy. El este atât de popular pe Internet încât piesele lui acumulează ușor și câte jumătate de miliard de audiții pe Youtube!

În patria sa, Irlanda, Ed Sheeran a devenit un adevărat simbol național. Această țară este destul de mică și nu are o populație însemnată, de aceea toți irlandezii se mândresc cu acest cântăreț, care cu piesele sale a cucerit inimile a milioane de oameni în toată lumea.

Inspirate de succesul și talentul muzical al lui Ed Sheeran, absolventele unei școli de dans din Irlanda au decis să danseze dansul național irlandez pe malul Oceanului Atlantic, sub muzica acestui tânăr. Ceea ce fac ele, te lasa fara cuvinte.

sursa: perfectmedia.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.